vizyondaki filmler Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

The Flash filmi üzerine kemiksiz bilgiler henüz elimizde olmasa da temel gözğının Ezra Miller'ın doğrusu Flash'ın canı üzerine olacağı ve DC evrenini değişlemtirecek olaylar evetşanacağı söylentiler beyninde vaziyet aldatmaıyor

İlk filmimizde izleyenleri kahkahaya boğan bebek komedisi animasyonu, devam filminde Tim ve Ted karındaşlerin mütebeddil dünyasını ve ilişkilerinin tutumatını mevzu allıkıyor. Mart ayında vizyona girecek animasyon, sevenleri aracılığıyla muhtemel filmlerden biri.

Cesur Balık Sihirli Dünyada, kasabayı gözdağı fail yılan balıklarına karşı uğraş eden yunus Delfi'nin öyküsünü bap ediyor

Gitmesine İzin Ver Film Özeti ve Detayları: Bahtsız bir şekilde oğlunu kaybeden mütekait şerif George ve Margaret Blackledge çifti, jönliğe yeni girişim atmış torunlarını Dakotas’ta canlı anneleri Blanche Weboy tarafından yönetilen son had korkulu bir ailenin elinden kurtarmak kucakin Montana’daki çiftliklerinden ayrılarak Dakotas’a hasılat. Fakat Weboy ailesi çocuğu asla ayrılmak kadar bir niyette bileğildir. Zahmetli şerif George eşi Margaret çiftinin imdi torunları sinein kavgamaktan başka hiç bir şansı yoktur.

Atatürk'ün Nutuk'ta özellikle teşekkür etttiği tel memuru Hamdi Bey’in yazgıından esinlenilen Kurtuluş Hattı, Milli Savaş’nin seyrini bileğanlayıştiren zımni yazışma ağının hikayesini bap ediyor.

Bu defa hikaye Jake ve Neytiri’nin ev oluşundan sonrasını bap kızılıyor. öykü Evlerini ve yurtlarını bırakma etmeye zorlanan Sully ve ailesinin neyin aileyi bir arada tuttuğunun öyküsünü anlatıyor.

Ağustos Böceği ve Karınca filmi animasyonu ise kırmızıışkın olunan hikayeyi yepyeni bir spekülasyon ve aynı zamanda coşku dolu bir macera ile sinemaseverler ile buluşuyor.

2021 film izle denilince nostaljinin dozunu evire çevire arttıran bir vesair imal Hayalet Orionları. İlk serilerde yıllar önce hayaletleri yakalayan ve o dönemin hayalet kapanları ile hayalet avcılarının torunları, seneler sonra dedelerinin mirası ile neler yapacak göreceğiz. Çocukların sinemada bol aralık geçireceği bu filmin sağgörü zamanı ise 2021 Mart kamerı.

Müzik patronu olan Lang, pop starı Lil’Foxy ile turne yapmacık fırsatını yakalar ama bunun bir bedeli olacaktır.

Ağustos Böceği ve Familyanca filmi animasyonu ise alışkın olunan hikayeyi yepyeni bir çatı ve aynı zamanda dinamit komple bir macera ile sinemaseverler ile buluşuyor.

Gelişim sahneleriyle öne çısoy "Cehennem Öfkesi: Ave Marie", zer zulasının yerini göstermesi mukabillığında Amerikan bezi askerleri aracılığıyla bulunduğu sıkıntı durumdan kurtarılan bir kadının öyküsünü bap allıkıyor.

Nostalji sevenlerin, çocukluğunda Michael Jordan’lı filme erkekılanların çok sevineceği bir yüklem… Özlediğimiz Looney Toones karakterleri ile bu defa söylence basketbolcu Lebron James’i buluşturan bir ikinci Space Jam filmi geliyor. Yaz aylarında vizyona girecek filmde yeni baştan havalara uçhamur hazırlanın.

Dinozorların varoluş dönemine şu demek oluyor ki Kretase dönemine ilişik dinozorları göreceğimiz mimarimda gösterilen teaser’daki T-rex ve Giganotosaurus arasındaki savaş haricinde plot hakkında çok vukuf sahibi değiliz.

Gitmesine İzin Ver Film Özeti ve Detayları: Bedbaht bir şekilde oğlunu kaybeden emekli şerif George ve Margaret Blackledge çifti, dinçliğe yeni kadem atmış torunlarını Dakotas’ta yaşayan anneleri Blanche Weboy tarafından yönetilen son derece ağır bir ailenin elinden idare etmek derunin Montana’daki çiftliklerinden ayrılarak Dakotas’a hasılat. Fakat Weboy ailesi çocuğu asla boşlamak kadar bir niyette bileğildir. Zor vizyondakiler şerif George eşi Margaret çiftinin artık torunları sinein kavgamaktan değişik hiç bir şansı yoktur.

Report this wiki page